Żnin

Czyli dlaczego jest źle i czyja to wina

Żnin

Postprzez Żniniak w 23 Sie 2008 18:13

Co myślicie o polityce władz naszego miasta? Czy nie stawiaja za mało na turystyke, kulture i sport? A może stawiaja tylko ja tego nie dostrzegam ? :D
Żniniak

Dołączenie: 11 Sie 2008 23:36
Miejscowość: Żnin

Re: Żnin

Postprzez maciey w 23 Sie 2008 19:00

Moje zdanie jest takie iz gdyby nie nasz miejski DJ to bysmy mieli niewiecej niz 5 lat temu, to On zaczyna rozkrecac to wszystko( mowa o wyd. kulturalnych). Nie mozna tez zapomniec o nowym dyrektorze Domu Kultury.
A co do reszty to nie jest az tak zle zeby narzekac, teraz o Zninie sie slyszy, podobno Znin byl w holenderskiej TV, wiem bo aktualnie w holandii przebywam, ale dokladnie o czym to nie jestem pewien, podobno Znin to jedna z najlepiej gospodarujacych gmin w K-P .
A co do sportu to na moje wladze powinny sie zajac lepiej wykorzystaniem jezior, bo maja one wielki potencjal turystyczny, natomiast w Zninie nic sie nie dzieje, jeziora nie sa oczyszczone i ludzie nie beda sie w nich kapac "bo to kisiel jest"...
Wiemy wszyscy iz spoleczenstwo sie starzeje, ale nie dajmy sie rowniez zestarzec naszemu miastu, niech cala Polska wie ze jest to miejsce warte odwiedzenia, niech ludzie uslysza o naszym pieknym miescie... Nie tylko dzieki pijanym rowerzysta... Pzdro
Ostatnio edytowany przez maciey, 24 Sie 2008 02:18, edytowano w sumie 1 raz
I'm from Znin and I'm proud of it... !
maciey

Dołączenie: 23 Sie 2008 18:44
Miejscowość: Żnin

Postprzez Nikoletta w 23 Sie 2008 20:04

w sumie to chciałam coś napisać na ten temat, ale przeczytałam posta Macieya i stwierdziłam, ze nie mam nic do dodania^^
Nikoletta

Dołączenie: 23 Sie 2008 20:01

Postprzez Graham w 27 Sie 2008 14:00

Maciey, nie ma cie tutaj to nie wiesz, co sie stalo ostatnio w Zninie. Mam na mysli to, ze do Gąsawki poszło ileś tam setek, czy nawet tysiecy metrow sześciennych ścieków. To jest dopiero dbałość o jeziora i turystyke. Wystarczy pojechać nie daleko, tylko do Mogilna. Tam kiedys mieli takie jezioro, ze wszyscy na jego widok wstrzymywali oddech i odwracali sie, zeby sie nie zatruć. Dzisiaj w jeziorze łowią ryby i kompią sie. Tylko trzeba mysleć perspektywicznie i chcieć coś zrobic dobrego.
Graham

Dołączenie: 21 Sie 2008 08:50

Powróć do Polityka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości