Na dobry poczatek... ;-)

Ogólnie o forum... co zmienić, co dodać, co skasować...

Na dobry poczatek... ;-)

Postprzez maciey w 23 Sie 2008 20:12

Abyscie mnie nie posadzali o goloslownosc, jak widzac nie proznuje... Pomyslow troche mam i postaram sie stopniowo je zamieszczac i poddawac pod dyskusje, otoz aby dotrzec do tej mlodszej strony naszego miasta to proponuje zorganizowac konkurs fotograficzny dla uczniow, ktorego motywem przewodnim bedzie Znin. Bowiem nie wiem czy wiecie ale wielu mlodych i zdolnych ludzi zajmuje sie fotografia... Ale to jak sie rozpocznie rok szkolny... ;-) Jak wroce to moge pomoc w przygotowaniach, bo poki co jestem poza granicami naszego kraju...

Oczywiscie pod patronatem medialnym portalu... ;-)
Ostatnio edytowany przez maciey, 23 Sie 2008 20:15, edytowano w sumie 1 raz
I'm from Znin and I'm proud of it... !
maciey

Dołączenie: 23 Sie 2008 18:44
Miejscowość: Żnin

Re: Na dobry poczatek... ;-)

Postprzez Nikoletta w 23 Sie 2008 20:14

good idea;)
Nikoletta

Dołączenie: 23 Sie 2008 20:01

Postprzez Wojtek w 23 Sie 2008 20:15

Już nad tym myślałem... Tylko jeszcze trzeba będzie jakiś sponsorów na nagrody poszukać.
Wydaje mi się że ten konkurs dojdzie do skutku. Jeszcze myślę nad konkursem na artykuł o temacie Żnin/ludzie Żnina
Awatar użytkownika
Wojtek
Site Admin

Dołączenie: 10 Sie 2008 14:23

Postprzez maciey w 23 Sie 2008 20:25

ciekawe, to jest jeszcze temat otwarty, nic nie jest pewne, wyszla tylko propozycja, czas na burze mozgow, byloby fajnie gdyby kazdy tu wstawil skutki przesilen mozgownicy ;-) Ja mysle ze bylbym w stanie pomoc ale to dopiero za okolo 3 tygodnie jak bede w kraju i sobie poukladam ;-)
I'm from Znin and I'm proud of it... !
maciey

Dołączenie: 23 Sie 2008 18:44
Miejscowość: Żnin

Powróć do Forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości